<<  terug  
 

 


BEDRIJFSPROFIEL
ServiceKing is in het jaar 2005 opgericht door de heer H.C.B. Steinmeijer als franchise formule voor ondernemende monteurs. Het is een onderdeel van Steinmeijer Handelsonderneming. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met technische installaties. Door ervaren ondernemende medewerkers hebben wij een verscheidenheid aan disciplines in huis met totaaloplossingen voor verscheidene technische installaties.

ServiceKing werkt in twee vakgebieden op het gebied van Installatietechniek en op het gebied van Industrietechniek. Er wordt gewerkt met monteurs die zich als ondernemer hebben verbonden aan ServiceKing. Hierdoor werken we met een vaste groep monteurs die zeer gemotiveerd zijn en tegen een relatief scherp uurtarief kunnen werken. Door gezamenlijke grootschalige inkoop word gewerkt met producten van goede kwaliteit die tegen scherpe prijzen worden geleverd. Tevens als franchisenemer verbonden aan ServiceKing kunnen wij onze klanten een 24 uurs servicedienst bieden. Het bedrijfsmotto is dan ook simpelweg “Een tevreden klant blijft klant”.

Samen hebben ze als werkgebied:

• Particulieren
• Bedrijven
• Instellingen
• Overheid

ServiceKing is een landelijk erkend totaalinstallateur. De installaties voldoen altijd aan de voorschriften die in het bouwbesluit zijn opgenomen. Controle en keuringen bij oplevering van een project zijn standaard en worden vastgelegd in een kwaliteitshandboek.

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf, toegekend door het opleidingsinstituut voor techniek VEV/Intechnium. Dit maakt het voor ons mogelijk om jonge mensen die toetreden in de techniek een interne opleiding te bieden. Ze worden begeleid door de ervaren leermeesters binnen ons bedrijf.

 
 
   
 
   
 
Twinsense